Airquee is businesspartner van het Keurmerk Huren

Airquee Inflatables – De échte fabrikant van springkussens en opblaasbare producten uit Europa!

Je wilt een springkussen kopen? En zoekt de allerbeste Europese kwaliteit voor de beste prijs? Uiteraard moet deze ook nog eens supersnel worden geleverd en aangepast kunnen worden aan jouw wensen. Zoek in dit geval niet verder! Wij van Airquee (uitspraak: [‘air-key’]) kunnen je helpen.

Wellicht heb je onze naam de afgelopen jaren weleens voorbij zien komen, of is dit de allereerste keer dat je onze website bezoekt. Graag stellen we je voor aan ons team van ruim 225 specialisten die in onze eigen fabriek in Roemenië dagelijks werken aan de realisatie van de meest uiteenlopende opblaasbare producten. 

Op onze splinternieuwe website vind je een groot assortiment aan springkussens, stormbanen en opblaasbare attracties die je eenvoudig kunt bestellen en afrekenen met IDEAL. Bijna iedere maand voegen we hier nieuwe items aan toe en plaatsen we voorbeelden van unieke maatwerk projecten of blogs over veiligheid en ontwikkelingen in de markt. Advies nodig over een springkussen of attractie op maat? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Factory Tour hieronder!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Airquee Inflatables

Biezen 76b,

2771 CN Boskoop

Telefoon: +31(0)74-7110206

info@airquee.eu 

www.airquee.eu

Airquee is Businesspartner van het Keurmerk Huren

Airquee Inflatables, bezoek hun website en ervaar de wonderenwereld van attractie's. 

Ricardo van Vliet is uw aanspreekpunt voor Airquee Inflatables

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen