Broekiesverhuur behaald succesvol het Keurmerk Huren

Broekiesverhuur behaalt met succes het Keurmerk Huren

Altijd een feestje metBroekiesverhuur.nlen dat zagen wij van het Keurmerk Huren ook direct. Het is niet zomaar een bedrijf wat simpelweg wat spullen verhuurt, dit bedrijf is echt een feestfabriek. Met 15 jaar Broekiesverhuur is dat dit jaar 2021 ook nog eens bezegeld met het Keurmerk Huren. Laat je eerst eens verrassen, betroveren en laat de verwondering spreken bij het zien van de bedrijfsvideo. Het bedrijf verhuurt niet alleen professionele spullen als springkussens en attracties. Maar beschikken ook over een zeer overzichtelijke website. Deze website is professioneel gebouwd en voldoet aan alle wettelijke eisen. Naast een professionele website is de informatie ook eenvoudig te vinden voor de klant. Neem nu de pagina over het veilig plaatsen van een springkussen, stormbaan etc.

Ook is Broekiesverhuur.nl zeer goed bereikbaar met dagelijks telefonische bereikbaarheid tot 21.00u. Wil jij weten waar dit bedrijf allemaal toe in staat is? Dan kun je een kijkje nemen op de media pagina van Broekiesverhuur.nl 

Leden informatie

Om het Keurmerk Huren te verkrijgen heeft deze onderneming een accreditatie doorlopen. Het bedrijf is door ons beoordeeld aan de hand van maarliefst 9 harde eisen. Naast deze harde eisen zijn er tal van zaken welke mee wegen in de beoordeling.  Uitgebreide informatie over "Hoe verkrijg je het keurmerk huren en waar wordt op beoordeeld". 

  1. Broekiesverhuur te Bunnik

  2. Gecertificeerd sinds: 15-01-2021

  3. Gemiddeld cijfer van een 8,5

Werkgebied van Broekiesverhuur is Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht maar ook daarbuiten komt u ze zeer regelmatig tegen. Dit bedrijf heeft diverse medewerkers van vaste werknemers en partime medewerkers. Het gezicht van het bedrijf is Jeroen Broekman de "Pretmeester" want hij is er voor het "Pretverhuur". Het bedrijf heeft al 15 jaar het bestaansrecht. Door de jaren heen is het assortiment uitgegroeid tot maarliefst 1200 artikelen voor de verhuur! Met 100% eigendom kan Broekiesverhuur zeer goed zorgdragen voor uw promotie, evenement of verjaardagsfeestje. Door het volledige eigendom en beheer, kan deze verhuurder zijn kwaliteit, veiligheid en zekerheid zeer goed waarborgen. Kortom een echte verhuurder waar u vertrouwd terecht kunt!

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen