David van Schie in het bezit van het Keurmerk Huren

David van Schie Party Rental

David van Schie party rental is een echte professional in de evenementenbranche. Als partyverhuurbedrijf gespecialiseerd in de verhuur van benodigdheden voor de evenementenbranche. Cateraars, evenementenbureau ’s en collega-verhuurbedrijven voorzien wij van uiteenlopende materialen, advies en begeleiding bij het verzorgen van evenementen.

Geen cowboy, maar professional in de branche. Met het Keurmerk Huren in het bezit laten wij zien dat wij voldoen aan maarliefst 9 harde eisen! Het laat zien welke kwaliteiten wij in huis hebben. Met een gemiddelde score van 9,1 is dit bekroond! 

Meedenken met klanten, dag en nacht bereikbaarheid, materialen leveren van hoge kwaliteit, oprechte persoonlijke benadering en heel snel schakelen; dit zijn altijd onze belangrijkste speerpunten. Zo onderscheiden wij ons van de cowboys! 

Advies op maat

Glaswerk, servies, meubilair, podiumdelen, tapinstallaties; neem gerust een kijkje in onze uitgebreide webshop. En wilt u advies op maat of heeft u andere vragen? Dan nodigen we u uit om contact op te nemen. U bent van harte welkom!

Leden informatie

  1. David van Schie Party Rental is gevestigd in 's Gravenzande

  2. Gecertificeerd sinds: 15-01-2021

  3. Gemiddeld cijfer van een 9,1

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen