Huren met zekerheden van het Keurmerk Huren bij JB-Amusement

JB-Amusement lid van het Keurmerk Huren

Het is een waar spectakel zodra je binnen komt bij JB-Amusement, alles voor een bijzonder moment! Al ruim 16 jaar is JB-Amusement actief met de verhuur van feestartikelen, springkussens enzovoorts. Dit is nu bekroond met het Keurmerk Huren!

JB-Amusement heeft gedurende de accreditatie direct de adviezen van Keurmerk Huren in ontvangst genomen. Na toepassen van enkele adviezen hebben wij het keurmerk vol vertrouwen kunnen toekennen. 

Ga voor echt iets speciaals > Bekijk de video! 

Bij JB-amusement vind je eigen ontworpen feestpoppen voor alle leeftijden en vooral veel Abraham en Sarah poppen! Daarbij hebben ze ook  spellen die zelf ontwikkeld zijn en kleine springkussens. Ook kan je bij ons terecht voor heerlijke verse suikerspin en popcorn en niet te vergeten unieke kermis items om te huren.  

JB-Amusement is niet alleen een Keurmerk Huren lid, maar ook een bedrijf welke een spetterende beleving geeft zodra je de zaak binnenloopt. 

Leden informatie

Welkom op de pagina van Jb-Amusement

Op deze pagina treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  1. JB-Amusement is gevestigd in Tilburg

  2. Gecertificeerd sinds: 21-01-2021

  3. Gemiddeld cijfer van een 8,2

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen