Augie verhuur behaalt met succes het Keurmerk Huren

Augie attracties en events in bezit van het Keurmerk Huren

Augie attractie en events te Dedemsvaart is al jaren lang een gevestigde naam in de Attractie en eventementen branche. Augie is een zeer betrouwbare leverancier voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Diverse evenementen worden verzorgd door Augie, waarbij vakmanschap belangrijk is. Door de juiste materialen, personeelsleden en kennis kan Augie bijna elk evenement tot een succes maken.

Het Keurmerk Huren is dan ook niet verrast dat Augie een 9.3 scoort op de accreditatie. Het bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen, is zeer ervaren en heeft uitgebreid assortiment. 

Met een zeer overzichtelijke website, transparante informatie kun jij als klant met een gerust hart en zonder verrassingen huren. Augie is sterk in het voorzien in informatie vooraf, dit zorgt voor een vertrouwd gevoel. Met eigendom

Augie attractie en events is een bedrijf welke benaderbaar is en duidelijkheid biedt in hun werkwijze. Het bedrijf is gevestigd in Dedemsvaart te Overijssel maar verzorgd landelijk evenementen. 

Veiligheid, zekerheid en duidelijkheid is erg belangrijk, in 2013 werd onderstaande video gemaakt. Kijk ook eens hoe de instructiedag werd verzorgd voor bestaand en nieuw personeel aan het begin van het seizoen!

Kortom huren bij deze verhuurder doe je met een vertrouwd gevoel, bekijk op de website Augie attractievs en events de meest uit een lopende attracties! 

Leden informatie

Welkom op de pagina van Augie attracties en events

Op deze pagina treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  1. Augie attractie en events is gevestigd in Dedemsvaart

  2. Gecertificeerd sinds: 15-09-2020

  3. Gemiddeld cijfer van een 9,3

Heb jij ervaring met dit bedrijf en wil je een review schrijven?  Dat kan, klik hier!

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen