Attractie huren - Gaafverhuur.nl is in het bezit van Keurmerk Huren

Attractieverhuurbedrijf GAAF!VERHUUR

Gaaf dat kun je wel zeggen, dit bedrijf Gaaf!verhuur scoort maarliefst een 9,1. Een zeer mooi cijfer voor een bedrijf welke actief is binnen de attractie en feestverhuur. Voor het huren van een springkussen, stormbaan of licht en geluid kunt u bij dit bedrijf terecht. 

Jaren lange ervaring en een begrip in de omgeving Rotterdam. Het bedrijf kan zowel de particuliere klant bedienen als het verzorgen van complete evenementen. In Spring-,Sport-, Spelkussens, Thema attracties en recreatie en evenementenbenodigdheden. 

Gaaf! verhuur heeft met het Keurmerk Huren een waardering ontvangen. Zekerheid dat is wat dit bedrijf kan bieden. Naast een volledig op juiste manier ingerichte website en goede bereikbaarheid straalt dit bedrijf betrouwbaarheid uit! 

Met het ruime assoritment springkussens, stormbanen en overige attracties is Gaafverhuur een gewaardeerde partner in Rotterdam en omgeving. Het huren bij Gaaf is niet alleen erg gaaf te noemen maar ook zeker een beleving!

Leden informatie

Welkom op de pagina van Gaaf!Verhuur

Op deze pagina treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  1. Gaaf!Verhuur is gevestigd in Rotterdam

  2. Gecertificeerd sinds: 01-08-2020

  3. Gemiddeld cijfer van een 9,1

Review plaatsen bij dit bedrijf? Klik hier!

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen