Keurmerk Huren - Lichtgeluidhuren.nl

Licht-Geluid en meer? Lichtgeluidhuren.nl 

Leden informatie

Luxonos is het moederbedrijf van Lichtgeluidhuren.nl, in November 2019 hebben deze als eerste de stap gezet. De aanvraag voor het Keurmerk Huren, de toelatingseisen heeft geleid tot een toekenning. Luxonos en Lichtgeluidhuren.nl scoorden maarliefst een 9,6 als eindcijfer. 

Dit bedrijf is uw partner op het gebied van licht, geluid, beeld, special effects, truss & rigging, podia en pipe & drape voor al uw projecten en evenementen. Luxonos  kan u voorzien bij presentaties, congressen, uitvaarten, beursstand en feesten van apparatuur en technisch personeel. Luxonos en Lichtgeluidhuren.nl werken vanuit  het centraliseren van hun klant/opdrachtgever en doet meer dan organiseren. Verstrekken van goede en kwalitatieve informatie, meedenken en ontzorgen zijn sterke kanten van Luxonos. Ook de bereikbaarheid en hun 24/7 klantenservice is een zeer gewaardeerd item.

Luxonos - Lichtgeluidhuren.nl

Hier treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  • Luxonos - Lichtgeluidhuren.nlis gevestigd in Soest

  • Gecertificeerd sinds: 19-11-2019

  • Gemiddeld cijfer van een 9,6 

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen