Partyverhuur Maasdriel voor huren van attracties en meer..

Partyverhuur Maasdriel succesvol het Keurmerk Huren behaald

Yes, die is binnen voor het jonge, dynamische bedrijf van Rogier van Rijsewijk. Wat ooit begon met een springkussen voor zijn zoontje is uitgegroeit tot een volwaardig partyverhuur bedrijf. Met een vestiging in Hedel heeft het bedrijf diverse steden waar ze leveren. Met een goede bereikbaarheid en uitvalswegen richting de A2/A59 is ook het huren in Hedel vanuit 's-Hertogenbosch eenvoudig.

Partyverhuur Maasdriel heeft een assortiment wat bestaat uit ondermeer springkussens. Deze springkussens zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Naast de verhuur van springkussens, beschikt het bedrijf ook over Funfood, meubilair, licht en geluid, tenten en feestfiguren. Kortom een bedrijf welke veelzijdig aanbod heeft!   

Naast dat het bedrijf een mooi assortiment kan aanbieden, beschikt het bedrijf over een zeer overzichtelijke website. Door de samenwerking met Rentpro aan te gaan heeft het bedrijf zich verzekerd van een correcte website. Met heldere informatie over de producten en een geautomatiseerd bestelsysteem kunt u hier veilig en met zekerheid huren.   

Het bedrijf heeft de voorwaarden en eisen van het Keurmerk Huren behaald, dit is gedaan met een eind cijfer van 9,1! 

Leden informatie

Welkom op de pagina van Partyverhuur Maasdriel

Op deze pagina treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  1. Partyverhuur Maasdriel is gevestigd in Hedel

  2. Gecertificeerd sinds: 01-12-2020

  3. Gemiddeld cijfer van een 9,1

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen