Keurmerk behaalt Sensationair

SensationAir behaalt het Keurmerk Huren

Welkom op de pagina van SensationAir, het is niet zomaar dat S van Sensation een hoofdletter is. Het bedrijf hecht veel waarde aan de Schoonheid van hun springkussens en attracties. Een uitstekende reden om het Keurmerk Huren aan te vragen, dat is dan ook gedaan! 

Sinds 2014 is het bedrijf onder de huidige eigenaren van start gegaan, met moderne, schone en goed onderhouden materialen. Veiligheid is belangrijk, dat ziet het Keurmerk Huren dan ook terug. 

Als je bij SensationAir een springkussen gaat huren mag je verwachten; 

Je gaat een attractie, springkussen of strombaan huren bij Sensation, een sensatie opzich. Maar dan mag je ook wat verwachten van dit bedrijf, als lid van het Keurmerk Huren heeft SenstationAir aangegeven dat er enkel gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde en gekeurde attracties. Het bedrijf voorziet in diverse verschillende thema's, formaten en soorten. 

Ook de website van SensationAir voldoet aan de gestelde verwachting(en) en eisen conform wetgeving en eisen van Keurmerk Huren. Als klant wil je zekerheden hebben, online alle informatie tot je nemen en direct beslissen. 

SensationAir staat er voor zijn klant(en), met niet alleen mooie en schone materialen maar ook met zijn bereikbaarheid is SensationAir actief bezig.  Informatie over bepaalde attracties kun je zelfs visueel zien, kijk dan bijvoorbeeld eens op hun video pagina.

Iedereen bij SensationAir doet altijd zijn uiterste best om jouw de allerbeste huurervaring te geven die je ooit hebt gehad. Want wij willen natuurlijk dat je weer terugkomt. Als wij huurder zouden zijn willen we ook niet dat het springkussen waar onze gasten op springen vies is of niet deugt. Jij wilt toch altijd een schoon springkussen huren?

Daarom schrijf je SensationAir dus met de -S- van Schoon!

Leden informatie

  1. SensationAir te Amersfoort

  2. Gecertificeerd sinds: 21-01-2021

  3. Gemiddeld cijfer van een 9,4

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen