Springkussenverhuur de stuiterbal behaald het Keurmerk Huren

Springkussenverhuur de Stuiterbal behaalt met succes het Keurmerk Huren

Voordelig huren met service hoog in het vaandel! Springkussenverhuur De Stuiterbal is een dynamisch bedrijf, welke werken met veilige en gecertificeerde producten!

Met een breed assortiment, kwaliteit en duidelijke voorwaarden een betrouwbaar verhuurbedrijf. Voor de klant is er transparante informatie beschikbaar, geautomatiseerde reserveer en bestelmogelijkheden zorgen voor veel gebruiksgemak. Naast het gebruiksgemak zijn er meerdere mogelijkheden om betalingen te doen, er kan online veilig betaald worden. Ook uw persoonsgegevens zijn veilig. 

Met een assortiment welke volledig in eigendom is, biedt Springkussenverhuur De Stuiterbal zekerheid. Al hun producten zijn voorzien van de benodigde certificeringen! 

Bereikbaarheid is belangrijk, bezoek aan hun locatie is enkel op afspraak mogelijk. Echter kun je wel 24/7 het bedrijf bereiken, hiervoor is er een calamiteitenlijn beschikbaar! 

Leden informatie

Om het Keurmerk Huren te verkrijgen heeft deze onderneming een accreditatie doorlopen. Het bedrijf is door ons beoordeeld aan de hand van maarliefst 9 harde eisen. Naast deze harde eisen zijn er tal van zaken welke mee wegen in de beoordeling.  Uitgebreide informatie over "Hoe verkrijg je het keurmerk huren en waar wordt op beoordeeld". 

  1. Springkussenverhuur De Stuiterbal

  2. Gecertificeerd sinds: 04-04-2021

  3. Gemiddeld cijfer van een 8,6

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen