Huren bij Typisch Joris

Typisch Joris events lid van het Keurmerk Huren

Het bedrijf begon vanuit huis, toen Joris Dodewaard ook de attractieverhuur in ging maakte hij keuze om uit te breiden. Het bedrijf wordt gerund door Joris Dodewaard een ras entertainer een alleskunner en vooral kindervriend! 

Naast het huren van attracties als springkussen(s), opblaasbare spelkussens kunt u ook terecht bij het bedrijf voor Abraham / Sarah opblaasfiguren. Typsich Joris Events is meer dan een verhuurbedrijf. 

Het Keurmerk Huren heeft Typisch Joris Events toegevoegd aan zijn leden, het bedrijf voldoet aan de 9 harde eisen. Het bedrijf scoort met zijn bereikbaarheid en personlijke aandacht voor de klant. 

Digitalisering en automatisering is nog een advies aan Typisch Joris Events, hier is Joris dan ook meebezig.  Ook het inzichtelijker maken (vooraf) van transportkosten is iets waar wij als Keurmerk Huren over hebben geadviseerd. 

Het huren bij Typisch Joris Events is voor zowel zakelijke als particuliere klanten mogelijk. Maar denk ook vooral aan uw evenementen, Typisch Joris heeft de slogan "Het is pas feest als Typisch Joris Events is geweest".

Leden informatie

Welkom op de pagina van Typisch Joris Events

Op deze pagina treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  1. Typisch Joris Events is gevestigd in Beneden-Leeuwen

  2. Gecertificeerd sinds: 17-02-2021

  3. Gemiddeld cijfer van een 7,2

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen