Hoge waardering voor Vcompany bij het Keurmerk Huren

Attractieverhuurbedrijf Vcompany

Het verhuurbedrijf in springkussens, partyverhuur, tenten en meer. Met hun ruim 10 jaar ervaring is Vcompany niet meer weg te denken uit de Nederlandse verhuurbranche. Attracties huren doe je bij dit bedrijf met veel zekerheid, vertrouwen en met transparante informatie! Het huren van springkussen, stormbaan of waterattractie is allemaal mogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Werkhoven, Veenendaal en Best. Door hun enorme assortiment is het bedrijf zeer geschikt voor het verzorgen van uw evenement of gelegenheid. 

Het bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan, calamiteiten afhandeling en transport is het bedrijf op het lijfgeschreven. Huren doe je bij dit bedrijf veilig, door enkel gebruik te maken van gekeurde producten (welke keuring vereisen) en beschikken over de juiste kennis. 

Vcompany is onderdeel van een sterke samenwerking van verschillende bedrijven. Het verhuurbedrijf heeft met zeer hoog cijfer van een 9,7 aan de voorwaarden en eisen voldaan van het Keurmerk Huren. Deze voorwaarden zijn gericht op de klant; Vcompany heeft met vlag en wimpel succes geboekt op gebieden als; 

- Veiligheid

Het bedrijf volstaat volgens de Nederlandse wetgeving met betrekking tot het ingebruik nemen van producten. Het bedrijf heeft kennis van zaken en is kundig in het gebruiken van deze producten. 

- Transparantie

Nagenoeg alle informatie is terug te vinden op de website van Vcompany. De webshop voldoet aan de wettelijke eisen welke gesteld zijn aan webwinkels. Ook Vcompany is een webwinkel omdat u kunt huren op afstand. De website is ondermeer voorzien van de product informatie, algemene voorwaarden en contact informatie. 

Ook de zekerheid en klantvriendelijkheid en service zijn uitermate goed beoordeelt! - Klantvriendelijkheid en service 

Leden informatie

Welkom op de pagina van Vcompany

Op deze pagina treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  1. Vcompany is gevestigd in Werkhoven, Veenendaal en Best

  2. Gecertificeerd sinds: 16-11-2020

  3. Gemiddeld cijfer van een 9,7

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen