Lid worden? Dit is waarom je het Keurmerk Huren moet hebben!

Dit is waarom jij het Keurmerk Huren ook wil hebben.. 

Je bent actief in de verhuurbranche, de klant(en) weten je wellicht al aardig te vinden. Maar jij ziet ook dat er "collega" verhuurbedrijven zijn, welke zich niet bepaald aan de wet en regelgeving houden. Dit schaad de branche, je voelt je wellicht ook benadeeld hierdoor. 

Met het Keurmerk Huren kun jij laten zien, dat jij een verhuurbedrijf hebt welke gewaardeerd wordt. Met het voeren van het keurmerk logo en het bezitten van ons certificaat kun je klant(en) vertrouwen geven. Dit ontvang je overigens niet zomaar, je bent verplicht je aan bepaalde eisen te voldoen en te houden. 

Voordelen Keurmerk Huren;

Onderstaand hebben wij alle voordelen even op een rijtje gezet, en dit zijn dan alleen de tastbare voordelen. Het gevoel, vertrouwen en waardering van je klant is hier (nog) niet in meegenomen. 

  • Na toekenning pas betalen (geen overige kosten)

  • Geschillenbemiddeling (advies excl. eventuele juridische kosten)

  • Onafhankelijk advies voor klant en verhuurder

  • Logo voor online en offline gebruik

  • Entree bordje met logo

  • Voordelen en adviezen van businesspartner(s)

  • Verhoogde betrouwbaarheid 

  • Gratis volledig profiel op Verhuurderzoeken.nl  (met keurmerk logo)

  • Review mogelijkheden op Verhuurderzoeken.nl (onbeperkt)

  • Badges (uniek) om extra te onderscheiden

Voordelen en professionaliseren van de verhuurbranche

Naast een reeds voordelen is een van de belangrijkste aspecten het professionaliseren van jullie verhuurbranche. Het is het keurmerk te doen om enerzijds de klant te voorzien van transparante informatie en door te verwijzen naar de meest betrouwbare verhuurders. Aan de andere zijde willen wij voorkomen dat "cowboy's" zich kunnen vestigen. 

Om te zorgen voor professionele uitstraling doet het Keurmerk Huren er alles aan om de waardering te waarborgen. Als lid kun je hier ook wat in betekenen, jij bent ons boegbeeld, visitekaartje, uitstraling van ons keurmerk. Laat je klanten zien dat je gewaardeerd wordt. 

Badges om je te onderscheiden

Wil je meer weten wat een badge inhoud? Het ontvangen van een badge is op verschillende manieren mogelijk. Met behulp van deze badges kun jij je bedrijf verder onderscheiden, dit is belangrijk om je klant(en) extra informatie te geven. Geef ze nog meer vertrouwen, lees er meer over... 

Identiteitsbadge

Geverifeerd en gecontroleerd op gegevens en informatie, lees meer over deze badge!

De geschillenbemiddelingsbadge

Problemen of klachten zijn er om opgelost te worden, soms met behulp externe bemiddeling. Met deze badge toont aan dat deze zaken vanuit de webwinkel duidelijk beschikbaar zijn gesteld voor de consument. Bekijk hier de badge en extra informatie! 

De 100% eigendomsbadge

De veilighuren badge

Mysteryguest badge

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen