Huren bij keurmerk lid

Huren wil je doen bij betrouwbaarbedrijf

Exact, jij bent als consument/zakelijk klant opzoek naar het juiste verhuurbedrijf. Binnen de verhuurbranche is er maar een keurmerk welke zich richt op de klant! Bij het Keurmerk Huren sta jij als klant centraal, op deze manier is de waardering ook opgebouwd. Kortom jij als klant weet zeker dat je een betrouwbare verhuurder hebt als deze lid is van het Keurmerk Huren. 

Waarom is het Keurmerk Huren belangrijk?

Het is een uniek keurmerk, welke vertrouwen geeft. De leden van het keurmerk hebben voldaan aan maarliefst negen (9) harde eisen, welke niet altijd vanzelfsprekend zijn voor verhuurbedrijven.

  1. Veiligheid

  2. Betrouwbaarheid

  3. Vindbaarheid

  4. Zekerheid

  5. Klantgerichtheid

Bovenstaande zijn enkele algemene bewoordingen welke op verschillende wijzes worden getoetst. Deze toetsing vindt plaats middels een accreditatie!

Hoe weet ik of een keurmerk betrouwbaar is?

Een keurmerk geeft vertrouwen. Het Keurmerk Huren is volledig onpartijdig en deskundig, indien de deskundigheid niet direct beschikbaar is binnen het Keurmerk Huren, werken wij samen met businesspartners. Als keurmerk worden er eisen gesteld met "de klant centraal". 

Het is ten strengste verboden om zonder (certificaat) het keurmerk huren logo te voeren, als keurmerkeigenaar geven wij hier expliciet toestemming voor na goedkeuring. Het lid dient de gedragscode en voorwaarden in acht te nemen die het Keurmerk Huren stelt. 

Kenmerk van een keurmerk, hoe herken ik deze?

Het keurmerk huren is gericht op de verhuurbranche (vastgoed uitgezonderd). Het beeldmerk van het Keurmerk Huren is zeer herkenbaar en uniek. Daarnaast zijn er diverse "badges ontwikkeld", hiervoor dient de verhuurder expliciet verzoek in te dienen. 

Eisen aan het keurmerk

Als keurmerkeigenaar zijn wij onpartijdig, uiteraard volgen wij de Nederlandse wetgeving en toetsen wij onze leden ook hierop (en aanvullende eisen). In Nederland is het zo geregeld dat een product aan eisen moet voldoen, dit wordt getoetst door zogeheten AKI's. Deze door de overheid aangewezen keuringsinstituten geven een dergelijk goedkeuring op productniveau af. Het Keurmerk Huren doet dit niet, als keurmerk richten wij ons op de verhuurbedrijven, werkwijze, website en diverse andere eisen.

Keurmerk en certificaat

Een keurmerk en een certificaat zijn beide een verklaring dat een product of dienst aan bepaalde eisen voldoet. Keurmerken hebben een beeldmerk. Certificaten hebben een document. Het Keurmerk Huren geeft beide uit in (1) accreditatie, zonder certificaat kun je geen beeldmerk hebben. Als klant kun je dus bij een verhuurbedrijf altijd hiernaar vragen! 

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen