Withagen Attractieverhuur behaald het Keurmerk Huren

Withagen Attractieverhuur volwaardig lid van het Keurmerk Huren

Begin januari 2021 mocht het keurmerk dan worden toegekend aan Wim van Withagen Attractieverhuur. Met vlag en wimpel behaalde het bedrijf de accreditatie van het Keurmerk Huren. 

Ook Withagen Attractieverhuur heeft 100% van haar assortiment beheert haar volledige assoritment. Een waardevolle en zeer gewaardeerde manier van werken. Veiligheid staat centraal bij het bedrijf.

Huren bij Withagen Attractieverhuur dat kun je met alle zekerheden doen. Een bedrijf welke verder denkt, met veiligheid zeer hoog in het vaandel. Bij Withagen Attractieverhuur kun je terecht voor een uiteenlopend assortiment. Het is mogelijk om een springkussen te huren bijvoorbeeld. Maar dit bedrijf biedt veel meer dan alleen springkussens, om je dat te vertellen wijzen wij je liever direct door naar www.withagen-attractieverhuur.nl

Leden informatie

Welkom op de pagina van Withagen Attractieverhuur

Op deze pagina treft u beknopte informatie over dit bedrijf, aan de hand van de score. 

  1. Withagen Attractieverhuur is gevestigd in Bergen op Zoom

  2. Gecertificeerd sinds: 06-01-2021

  3. Gemiddeld cijfer van een 9,4

Withagen attractieverhuur is een betrouwbare, veilige en transparante organistie welke zijn klant(en) voorziet! Ken jij dit bedrijf welke is gevestigd in Bergen op Zoom? Wellicht herken je hun mascotte de aardbei wel... Bekijk snel dit bedrijf en verbaas u over het brede aanbod! Withagen Attractieverhuur te Bergen op Zoom, uw leverancier in de attractieverhuur! 

Het bedrijf heeft de voorwaarden en (9) eisen van het Keurmerk Huren behaald, dit is gedaan met een eind cijfer van 9,4! 

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen