YPE ontvangt het Keurmerk Huren

Attractieverhuurbedrijf YPE - Young professionals events

YP events begon in 2005 en is uitgegroeid tot een professionele partner. Young Professionals Events is een onderneming welke aansluit bij de waarden van Keurmerk Huren. YPE zet de veiligheid en kwaliteit centraal. Daarnaast zet het bedrijf zich vol in op het gebied van service!

YPE bestaat uit een jong en gedreven team, attracties huren doe je hier veilig. Met mogelijkheden tot complete verzorging van op/afbouw tot begeleiden van evenementen. Naast hun fanatieke werkwijze, beschikt het bedrijf over activiteitenbegeleiders. Deze worden intern opgeleid. Ook dit biedt weer net dat stukje extra veiligheid voor de gebruiker/bezoeker.

Young Professionals Events scoort een dikke 8,9 als eindcijfer bij het Keurmerk Huren. De waardering voor dit bedrijf hebben ze aan zichzelf te danken. Naast transparantie op de website, biedt het bedrijf voldoende zekerheid over hun werkwijze en waarborging van uw veiligheid. Zo maakt YP-Events gebruik van de TUV keuringen, zodoende behouden de attracties hun veiligheidscertificaat!

Door het internationale karakter van het bedrijf YP-events is het mogelijk om ook buiten Nederland gebruik te maken van hun service. Als je een springkussen wil huren is de kans groot dat je Nederlander bent. Maar wil jij een luchtkussen of luchtkasteel huren ben je zeer waarschijnlijk afkomstig uit België! 

Kortom voor het huren van stormbaan, extreme attractie of opblaasfiguur kun je dit vol vertrouwen doen bij Young Professionals Events uit Boskoop! 

Leden informatie

  1. Young professionals events is gevestigd in Boskoop

  2. Gecertificeerd sinds: 25-10-2020

  3. Gemiddeld cijfer van een 8,9

Ben jij een verhuurder?

Keurmerk Huren helpt je met het vergroten van vertrouwen van je klanten, het verhoogt je conversie. Profiteer ook van de waardering van Keurmerk Huren!

Keurmerk aanvragen