Leden

Keurmerk leden

Als Keurmerk Huren hebben wij een certificaat uitgegeven.  Bekijk hier een voorbeeld van het Keurmerk Huren! Bekijk hier het totale overzicht van leden, of kijk onderaan deze pagina!

Naast het certificaat is er de gedragscode waaraan de leden zich dienen te houden. Het keurmerk is geen garantiefonds, maar beoordeelt en geeft vertrouwen. 

Huren bij een Keurmerk Huren lid

  • Transparantie; Als klant wil jij duidelijke informatie, als keurmerk stellen wij eisen aan de online / offline werkwijze. Hiermee maken wij transparantie tastbaar, de vereiste wettelijke informatie is vermeld. Maar tevens is het bedrijf beoordeelt, op bijvoorbeeld bereikbaarheid en processen.

  • Veiligheid; Als klant wil je veilig huren, daarom zijn er eisen aan de bedrijven gesteld die het keurmerk aanvragen. Inzichtelijkheid van de certificaten, en hoeverre de bedrijven de klanten informeren over gebruik en voorwaarden bij het veilige gebruik.

  • Zekerheid; De klant centraal! Als je gaat huren wil je een vorm van zekerheid. Een leveringsplicht/leveringsovereenkomst geef je duidelijkheid. 

  • Klantvriendelijkheid en service; Elke klant wil juist benaderd worden, en daarom stelt Keurmerk Huren de klant centraal. Op welke wijze; Bereikbaarheid, Service en Klachtbehandeling zijn enkele aandachtspunten.

Wij maken tevens gebruik van mystery-guest, welke controles uitoefenen zonder dat de betreffende Keurmerkhouder dit merkt. 

Huren met een keurmerk geeft vertrouwen, deze proberen wij als Keurmerk Huren te waarborgen. 

Keurmerk aanvragen - Slechts €18,75 p/mnd

Meer conversie met het Keurmerk Huren? Klanten waarderen het Keurmerk Huren dit zorgt voor vertrouwen. Keurmerk Huren geeft uw bedrijf de kans zich te onderscheiden in de verhuurbranche!

Keurmerk aanvragen

Over het Keurmerk

Huren doe je bij bedrijven met het Keurmerk Huren. Deze bedrijven zijn beoordeeld en gewaardeerd op het gebied van Transparantie, Veiligheid, Zekerheid en Klantvriendelijkheid en Service.

Over het keurmerk