Leden

Keurmerk leden

Hoe herken je de leden?

Met het behalen van het Keurmerk Huren ontvangt een lid diverse zaken waardoor jij als klant hem kan herkennen. 

  • Het certificaat

  • Logo van Keurmerk Huren

  • Unieke badges

Als Keurmerk Huren hebben wij een certificaat uitgegeven.  Bekijk hier een voorbeeld van het Keurmerk Huren! Ons logo is alleen behouden aan onze leden, deze hebben het recht om deze te gebruiken.

Het logo Keurmerk Huren voor de verhuurbranche is herkenbaar, deze kunt u als klant op verschillende wijze tegenkomen. Op de website van het verhuurbedrijf maar ook fysiek op de vestigingslocatie. 

Bekijk hier het totale overzicht van leden, of kijk onderaan deze pagina! Wil jij ook lid worden, bekijk dan deze uitgebreide voordelen van het Keurmerk Huren!

Naast het certificaat is er de gedragscode waaraan de leden zich dienen te houden. Het keurmerk is geen garantiefonds, maar beoordeelt en kent op basis van strenge eisen het Keurmerk Huren toe. Als onafhankelijke partij, stellen wij de klant centraal. 

Wat zijn de belangrijkste "harde" eisen?

De wetgeving van is hierin in beginsel leidend. Echter zijn er ook diverse harde eisen gesteld, deze zijn verplicht. Voldoe je niet aan deze eisen dan kunnen wij het Keurmerk Huren niet toekennen. 

Huren bij een Keurmerk Huren lid

  • Transparantie; Als klant wil jij duidelijke informatie, als keurmerk stellen wij eisen aan de online / offline werkwijze. Hiermee maken wij transparantie tastbaar, de vereiste wettelijke informatie is vermeld. Maar tevens is het bedrijf beoordeelt, op bijvoorbeeld bereikbaarheid en processen.

  • Veiligheid; Als klant wil je veilig huren, daarom zijn er eisen aan de bedrijven gesteld die het keurmerk aanvragen. Inzichtelijkheid van de certificaten, en hoeverre de bedrijven de klanten informeren over gebruik en voorwaarden bij het veilige gebruik.

  • Zekerheid; De klant centraal! Als je gaat huren wil je een vorm van zekerheid. Een leveringsplicht/leveringsovereenkomst geef je duidelijkheid. 

  • Klantvriendelijkheid en service; Elke klant wil juist benaderd worden, en daarom stelt Keurmerk Huren de klant centraal. Op welke wijze; Bereikbaarheid, Service en Klachtbehandeling zijn enkele aandachtspunten.

Wij maken tevens gebruik van mystery-guest, welke controles uitoefenen zonder dat de betreffende Keurmerkhouder dit merkt. 

Huren met een keurmerk geeft vertrouwen, deze proberen wij als Keurmerk Huren te waarborgen. Lees meer over de voordelen, mogelijkheden en badges! 

Keurmerk aanvragen - Slechts €18,75 p/mnd

Meer conversie met het Keurmerk Huren? Klanten waarderen het Keurmerk Huren dit zorgt voor vertrouwen. Keurmerk Huren geeft uw bedrijf de kans zich te onderscheiden in de verhuurbranche!

Keurmerk aanvragen

Over het Keurmerk

Huren doe je bij bedrijven met het Keurmerk Huren. Deze bedrijven zijn beoordeeld en gewaardeerd op het gebied van Transparantie, Veiligheid, Zekerheid en Klantvriendelijkheid en Service.

Over het keurmerk